Ecocem Benelux B.V.

Ecocem Benelux B.V., in 2001 opgericht voor ontwikkeling en productie van een milieuvriendelijk cementachtig bindmiddel, is een dochteronderneming van het Ierse bedrijf Ecocem Materials Limited. In de fabriek in Moerdijk wordt het bijproduct uit de staalindustrie, gegranuleerd hoogovenslak tot een hoogwaardig cementachtig bindmiddel (eco₂cem) gemalen voor gebruik in hoogwaardig beton. De beton- en mortelindustrie heeft daardoor direct duurzaam toegang tot gemalen gegranuleerd hoogovenslak (eco₂cem). De leveringen van onze basisgrondstoffen zijn met lange termijnovereenkomsten veiliggesteld.

Vanuit de innovatie & research afdeling van Ecocem is na enige jaren onderzoek en uitgebreide lab-en praktijktesten in 2018 het product eco2floor op de markt gebracht, de cementgebonden gietdekvloer. Met een eco2floorgietdekvloer is er nu een duurzaam en arbovriendelijk alternatief beschikbaar voor de traditioneel gesmeerde cementdekvloer.
Met daarbij gunstige eigenschappen zoals snelle verwerking en droogtijd, een lage krimp en ook nog volledig recyclebaar met betonpuin!

Ecocem Benelux BV

Plaza 22, 4782 SK Moerdijk
Nederland

Contact informatie

T.: +31 (0)168 74 50 40
E-mail: info@eco2floor.nl

 

© Copyright eco2floor 2023 | Disclaimer