Vlakheid(sklasse) dekvloer

Voor de beoordeling van de vlakheid van vloeren wordt in Nederland de NEN 2747 “classificatie en meting van de vlakheid en evenwijdigheid van vloeroppervlakken” gehanteerd. Deze norm verdeelt de vlakheid in klassen van 1 t/m 7. In de praktijk en volgens het bestek is vlakheidsklasse 4  meestal het uitgangspunt echter de meeste vloerenbedrijven kunnen ook naar een hogere vlakheidsklasse – indien dat voor de beoogde afwerking nodig is.
Per vloerenbedrijf zal nagevraagd moeten worden welke haalbaar is.

Bij een project voor nieuwbouw of renovatie is het van essentieel belang om te zorgen dat de ondergrond zo vlak mogelijk en stevig is, alvorens de gewenste vloerbedekking wordt gelegd. Deze vlakheid van de ondervloer is ook van belang voor de vlakheid van de uiteindelijke eindafwerking van de vloer.

Door de hoge vloeibaarheid van eco2floor zorgt deze voor een uitzonderlijk vlakke vloer op elke soort ondergrond (betonvloer, houten vloer etc.). De nagenoeg perfecte gelijkmatigheid van het afgewerkte oppervlak maakt het mogelijk om makkelijk een professioneel resultaat te bereiken.

eco2floor is toe te passen in nieuwbouwprojecten en daarnaast tevens ideaal voor gebruik bij renovaties als men een homogene en dunnere dekvloer toe wil passen.

Ecocem Benelux BV

Plaza 22, 4782 SK Moerdijk
Nederland

Contact informatie

T.: +31 (0)168 74 50 40
E-mail: info@eco2floor.nl

 

© Copyright eco2floor 2023 | Disclaimer